diumenge, 18 de maig de 2014

vestit creuat CC MRDM


Aquests dies se m'acumulen els Cosim Plegades! És impressionant que generoses són totes aquestes noies que tenen blogs i comparteixen patrons, fan tutorials super ben explicats i dediquen unes hores del seu temps perquè totes anem aprenent. Espero aprendre'n tant com per atrevir-me a ensenyar alguna cosa als altres amb un CC ben aviat.
Aquest és el resultat del CC que va organitzar la Dawn de Mi rincón de mariposas.
La roba me la va comprar l'Eli als Encants i quan la vaig veure em van venir mil idees per fer amb aquesta tela! He fet servir també tela de punys i FOE de la Pantigana.

Estos días se me acumulan los Cose Conmigo! Es impresionante que generosas son todas esas chicas que tienen blogs y comparten patrones, hacen tutoriales súper bien explicados y dedican unas horas de su tiempo para que todas vayamos aprendiendo. Espero aprender tanto como para atreverme a enseñar algo a los demás con un CC. 
Este es el resultado del CC que organizó Dawn de Mi rincón de mariposas
La ropa me la compró Eli en los Encants y cuando la vi me vinieron mil ideas para hacer con esta tela! He usado también tela de puños y FOE de la Pantigana. També us ensenyo un altre barret reversible que li he fet a la meva nebodeta, la Berta. És el patró gratuït de Oliver+s.
Mireu que guapa ella!
También os enseño otro sombrero reversible que le he hecho a mi sobrinita, Berta. Es el patrón gratuito de Oliver+s.
Mirad que guapa! 


 

 

I aquí les súper models!

Y aquí las súper modelos!

1 comentari: